Dissabte, 24 de Octubre de 2020

Alt Camp
Xarxa municipal
 
 
Ajuntament
Alcaldia
Grups municipals
Òrgans de govern
Informació al contribuent
Tràmits en línia
Subvencions Diputació de Tarragona
PAM
 
URBANITZACIÓ DEL PASSIG D'ENTRADA A LA ZONA ESPORTIVA
 
RETRIBUCIONS DELS CÀRRECS ELECTES
 

 
  
Llibre de visites
 
Pàgina: [1] 2 »
Jaume Cardona Casanova
Vila-seca

He arribat fins aquí buscant informació d'avantpassats meus, estaria molt agraït de saber si algú té dades de les persones següents que, segons sembla, van ser nascuts i residents al poble: la familia Cardona Baldrich, dels que sembla que dos dels seus membres van arribar a ser alcaldes del poble durant la primera meitat del segle XIX i Jaume Cardona Martí, nascut el 1806 posiblement al Pont. Qualsevol informació será molt d'agraïr. Gràcies!

Dilluns, 26 de Gener de 2015 / 17:28:52
Joaquim Ma. Nubiola
El Pont d'Armentera

Gracies a Deu hi hagut un canvi en el consistori del Pont. Encara que s'han trobat la caixa molt més buida del que es pensaven i en més deutes dels reconeguts pel anterior batlle, des de el primer moment s'ha notat. Una piscina renovada, una festa major molt més lluïda amb una gran participació de jovent. En fi que sembla que s'ha acabat aquest mal son que ens ha acompanyat durant els darrers anys.

Dilluns, 15 de Agost de 2011 / 15:42:59
josep maria mateu
vilafranca

aquest any no hem pogut anar a la processo pero a partir de les vuit pensarem en el sant crist i en tots els pontorrins que hi seran i tambe pels que ja no hi son en mencio especial a la meva avia Lola Esteve del molinet

Dilluns, 03 de Gener de 2011 / 19:47:17
MARIA TERESA
La Fatarella ( Tarragona )

- ÉS UNA DIADA MOLT IMPORTANT : LA DEVOCIÓ I L´ AGRAïMENT AL MIRACULÓS SANT CRIST DE LA VILA DEL PONT D´ARMENTERA. - NOSALTRES HEM POGUT PARTICIPAR D´AQUESTA GRAN FESTA I GUARDEM UN GRAN RÉCORD EN EL COR. - MOLTES GRÀCIES !

Dilluns, 03 de Gener de 2011 / 11:07:57
Francesc Felip Francesch
St, jaume dels domenys

la meva infantesa, la vaig pasar al poble, el meu pare era el sisco de ca la barbara, de fet el poble no el conec massa bé,escric aixo perqué estem intentant de vendre un tros de terreny que esta a la fi del mas aragó, ja que nosaltres no farem res d´aquest terreny, també ens em possat amb contactes amb caçadors per tal de vendral ja que el mateix tros te dret a coto, ssi algù estigues interesat pot trucar al nuemro 659 36 38 00

Dilluns, 28 de Juny de 2010 / 10:55:48
Margarita
Tarragona

Quins bons records guardo del Pont!, vaig viure entre 1968 i 1972 i vaig fer molt bones amigues: Magdalena Montserrat, Dolors Bataller, també vaig tindre bons companys d'estudis: Ramon Andreu, Juan Ruiz i el millor mestre que he tingut mai, Don Diego que em va preparar perfectament per a superar el 1º i 2º de l'antic batxiller. Salutacions

Dimarts, 02 de Març de 2010 / 17:20:48
joaquim maria nubiola
el pont d'armentera

He llegit tots aquests comentaris de la gent que ha conegut El Pont, gent que hi ha passat temporades o s'ha aturat algun moment, però els que hi vivim veiem la inoperància i la deixadesa de l'equip de govern. Els indrets més bonics abandonats, la joventut ja porta molts anys desatesa, després ens queixem. En resum un poble preciós que intenta subsistir a pesar dels seus governants.

Diumenge, 09 de Agost de 2009 / 21:12:30
raúl hernández
sant antoni de portmany-illa d´éivissa.

El Pont va ser el meu primer destí ara fa 16 anys. I el record amb molt de carinyo. Les passejades per anar fins la Sort a dinar cada día. Vaig engreixar 20 kilos en un any. Vaig passar pel Pont un dia ara fa 5 anys i no havia cambiat res. Espero que continuï igual. Un abraç desde Eivissa.

Dijous, 08 de Gener de 2009 / 19:37:24
Nathalie
Salou


Estaba buscando las paginas webs sobre tarragona para hacer un listado y llegue aqui.

Dimarts, 30 de Desembre de 2008 / 01:57:15
Emili Becker
Timisoara

Un descendent de cal Pau el Buscarrillu, que viu molt lluny, molta ilusio de trobar el Pont a internet!!

Diumenge, 06 de Abril de 2008 / 21:44:53
 
El poble
Història
Mapa
Turisme rural
 
Instàncies
 
POUM
 
Serveis
Contacta
Cerca al web
Llibre de visites